ADVENTURE TOURING

Görseldeki araç pazara ve üretilen ve teslim edilen araçlara göre değişiklik gösterebilir. Satışa sunum pazara göre değişebilir, lütfen ayrıntılar için yerel satıcınıza başvurun.

2021 PAN AMERICA™ 1250

Pan America™ 1250; dayanıklılık için üretilmiş, keşif için tasarlanmış ve macera için ayarlanmış iki tekerlekli çok amaçlı bir araçtır.

Daha fazla bilgi edinin

Sizinkini Bugün Ayırtın

Haziran 2021’de piyasaya çıkacak olan Harley-Davidson Pan America™ 1250 modeline ilk binenlerden biri siz olun.

ŞIMDI REZERVE ET

YEPYENİ REVOLUTION® MAX GÜÇ AKTARMA SİSTEMİ

Geçmişi yüz yıl öncesine dayanan V-Twin efsanesinin bir sonraki bölümü burada. Revolution® Max, sıvı soğutmalı bir güç aktarma sistemidir; 145’in üzerinde beygir gücü, geniş bir tork yelpazesi ve sürücü kontrolünü maksimize eden değişken bir güç aralığı sunar.

TASARIMIYLA FARKLI

H-D tasarım ve mühendislik ekipleri, kökleri ikonik Amerikan arazi araçlarının ruhuna dayanan ilham rehberliğinde bir görünüm ortaya çıkardı. Pan America, işlevin şekli beslediği ve tamamen Harley-Davidson’a özgü bir paket olarak, tekdüzelik yelpazesinde sıralanan motosikletlerden tamamen farklı bir yerde.

Her Arazi̇ye Uygun Uzun Çeki̇ci̇

H-D’nin touring mirasından esinlenen Pan America™, bagaj ve ağırlık kapasitesinin sınırlarındayken bile sürekli yüksek hızlı sürüşü ve performans hakimiyetini devam ettirmek üzere tasarlanmıştır. Zevkli, yetenekli ve sezgisel Pan America™, ne kadar zorlasanız da kendine hakim ve güvenli kalabilen bir motosiklettir.

ÇİFT AMAÇLI GÜÇ AKTARMA SİSTEMİ

Revolution® Max 1250, motosiklet şasisinin yapısal bir bileşenidir ve geleneksel şasinin ötesine geçerek toplam ağırlığı önemli ölçüde azaltır ve kusursuz yol tutuşu sağlar. Bu, hissedebileceğiniz performanstır, ağırlık merkezi aşağıdadır ve şasi oldukça sağlamdır.

H-D® / MICHELIN® SCORCHER

19 inçlik ön ve 17 inçlik arka dökme alüminyum jantlı tekerlekler, yolda ve arazide Adventure Touring taleplerini karşılamak üzere titiz ve ortak bir çabayla geliştirildi. İç yapıdan dış profile ve desene kadar tüm ayrıntılar performansı optimize etmek için Michelin tarafından analiz edildi.

SÜRÜŞ MODUNUZU SEÇİN

Tek hareketle ön programlı 5 Sürüş Modu (Spor, Asfalt, Yağmur, Arazi ve Engebeli Arazi) seçim yapın ya da kendi özel modunuzu oluşturun; motosikletinizde güç dağıtımı, motor freni, İyileştirilmiş Viraj Alma Kilitlenme Önleyici Fren Sistemi (C-ABS) ve İyileştirilmiş Viraj Alma Çekiş Kontrol Sistemi (C-TCS) ayarlarının size özel bir birleşimini kullanın.

Pan America™ 1250 Special motosiklet, dayanıklılık için üretilmiş, keşif için tasarlanmış ve macera için ayarlanmış iki tekerlekli çok amaçlı birinci sınıf aracımızdır.

DAHA FAZLA BILGI EDININ

Sizinkini Bugün Ayırtın

2021’in ilerleyen aylarında piyasaya çıkacak olan Harley-Davidson Pan America™ 1250 Special modeline ilk binenlerden biri siz olun.

Şimdi rezerve et

MODELE ÖZGÜ ÖZELLİKLER

Bu modele Special demek için haklı nedenlerimiz var. Segmentteki birinci sınıf ADV motosikletlerle rekabet etmek için tasarlanan 1250 Special, premium özelliklerle dolu.

  • Araç Yük Kontrolü ile Yarı Aktif Ön ve Arka Süspansiyon
  • Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS)
  • Orta Stand
  • Çok Konumlu Arka Fren Pedalı
  • Siperlik Alüminyum Karter Muhafazası
  • Daymaker® İmzalı Adaptif Ön Far
  • Gidon Rüzgarlıkları
  • Isıtmalı Elcikler
  • Direksiyon Amortisörü
  • Fabrika Çıkışlı Seçenek: Adaptif Sürüş Yüksekliği
  • Fabrika Çıkışlı Seçenek: İç Lastiksiz Kafesli Jantlar

ADAPTİF SÜRÜŞ YÜKSEKLİĞİ

Adaptif Sürüş Yüksekliği özelliği, Pan America 1250 Special ile ilk kez kullanıcı karşısına çıkacak. Bu fabrika çıkışlı seçenek, motosikletinizi durdurduğunuzda sele yüksekliğinin indirilmesiyle daha güvenli hissetmenizi sağlar ve sürüş sırasında ağırlık girdilerini sürekli izleyerek ön yükü ayarlar ve sabit, optimum süspansiyon sarkmasını korur.

PASLANMAZ ÇELİK KAFESLİ JANTLAR

Fabrika çıkışı seçenek olarak sunulur, paslanmaz çelik teller lastik topuğunun dışından alüminyum jantın içinden takılır. Bu tasarım iç lastiksiz tekerlek kullanımına olanak tanır, bu da iç lastik ağırlığını ortadan kaldırır ve teller motorun olduğu yerde tamir edilebilir. Teller gevşer ya da kırılırsa, tekerlek motosikletten ya da lastik janttan çıkarılmadan onarılabilir veya değiştirilebilir.

GELİŞMİŞ DAYMAKER® ADAPTİF ÖN FAR

ABS IMU sistemini kullanarak motosikletin yatış açısını belirleyen bu sistem, köşelere otomatik olarak daha fazla ışık yansıtarak, bu teknolojiyi kullanmayan bir LED ön farının yolda ulaşamadığı kısımları aydınlatır.

YARI AKTİF SÜSPANSİYON

Bu sistem süspansiyon konumuna, araç hızına, dikey hızlanmaya, yatma açısına ve hızına, gaz kelebeğine, frenlemeye ve seçilen Sürüş Moduna tepki vererek istenen konfor düzeyini muhafaza eder. Her Sürüş Moduna yerleştirilmiş olan beş ön programlı profil bulunmaktadır: Spor, Asfalt, Yağmur, Arazi ve Engebeli Arazi.

We use cookies on our Website to provide you with the most convenient experience. If you continue to use our website, you accept our cookie policy.

OK